BILD & BO

Viehättävä putiikki ja valokuvausstudio idyllisessä Fiskarsin kylässä. Bild & Bo tarjoaa myös sisustussuunnittelua ja visuaalista markkinointia.

Tätä on Bild & Bo

Putiikki

Putiikin valikoimaan on kerätty valokuvataiteeseen ja sisustuksen liittyviä tuotteita. Myynnissä mm. tulosteita ja kehyksiä sekä muita tuotteita valokuvataiteen sisustukselliseen esillepanoon. Lisäksi valikoimassa mm. korkealaatuisia sisustustekstiilejä, huonekaluja.

Valokuvausta studiossa ja kohteessa

Putiikin yhteydessä toimii valokuvausstudio, jossa teen niin henkilö- kuin tuotekuvauksia.  Teen myös valokuvauksia haluamassasi kohteessa.

Visuaalinen markkinointi

Suunnittelen ja toteutan houkuttelevat näyteikkunat ja esillepanot myymälässäsi. Voin myös toimina AD:na teidän omille visualisteille. Voitte halutessanne myös tilata konseptin ja koko myymälän sisustuksen sekä visuaaliset ohjeistukset.

Sisustusta Visual Guide -metodilla

Minulla on pitkä kokemus sisustamisesta ja visuaalisesta markkinoinnista. Sisustusprosessin tueksi olen kehittänyt yhdessä kolleegani Sanne Nylundin kanssa Visual Guide -työkalun joka tukee ja tehostaa sisustuksen konseptointia. Työkalun avulla löydämme juuri sinun sisustustyylisi ja saamme aikaan upean, juuri sinunlaisesi lopputuloksen.

Sett Genom Sökaren

Sett Genom Sökaren on blogini, jonka perustin aloittaessani valokuvausopintoni. Ruotsinkielisessä blogisani käsittelen eri aiheita, ja tarinoiden pääpaino on valokuvissa.

Ota yhteyttä

Annika Carlsson
sisustussuunnittelija & valokuvaaja & visuaalinen markkinoija

+358 44 33 46720
annika@bildochbo.fi

Voinko olla avuksi? Ota yhteyttä sähköpostitse annika@bildochbo.fi tai alla olevan lomakkeen kautta.

3 + 4 =